Image Alt

Младожења Лука исхеклао венчаницу за своју невесту (ФОТО)

Младожења Лука исхеклао венчаницу за своју невесту (ФОТО)

Дијана Тополњак и Лука Кнезић венчали су се прошле суботе у Чаковцу, Хрватска, а млада је за ту прилику обукла малу белу хеклану хаљиницу коју је израдио – њен супруг. Младожења је потрошио 100 сати рада да би својој будућој супрузи исхеклао венчаницу.

„Јако верујем Луки и нисам баш дуго размишљала кад ми је пре око годину дана, кад смо почели да планирамо наше венчање, понудио да он исхекла моју венчаницу. Прихватила бих било какву хаљину коју би он направио, јер је то пуно труда са његове стране и стварно прекрасан поклон. Нисам се баш надала да ће хаљина бити тако лепа, али на крају ме стварно одушевила”, каже графичка дизајнерка Дијана (30) из Чаковца.

У суботу, 1. јуна, у опуштеној и веселој атмосфери, у кругу драгих чланова породице и пријатеља, она се удала за информатичког програмера Луку (31), који је вероватно један од ретких младожења који је венчаницу своје драге видео пре венчања. Тачније – својеручно направио.

Мала бела хеклана хаљиница има једноставне, а ефектне украсе око врата и струка, као и на доњем рубу сукње, које је њен супруг хеклао пуна три месеца, учинивши тако дан њиховог венчања посебним.

Илсутрација: Лука је програмер, а хеклање му помаже да се опусти након напорног рада/ ФОТО: Printscreen Facebook/ Анита Бркљача

Знају се, кажу за 24сата, одавно. Годинама су били само пријатељи, док пре седам година нису одлучили да постану пар. Тако да би се могло рећи да су већ прошли првих седам кризних година везе и брака.

Лука је самоуки мајстор народне радиности, који се одлично снашао у овом подухвату.

„Чинило ми се да је то нешто што би могло да буде опуштајуће, па сам пре отприлике годину и по одлучио да купим почетнички сет и гледао сам неколико сати туториала преко Јутјуб платформе. Тако сам почео да хеклам. Показало се да ме то заиста опушта и то ме охрабрило у идеји да Дијани понудим да јој исхеклам хаљину за венчање”, сећа се Лука, и додаје:

„Морам да признам да је у почетку било јако тешко и неколико пута сам хтео да одустанем. Данас ми је драго што нисам. Временом сам почео да уживам и кренуло ми је од руке”.

Признао је да је имао малу помоћ Дијанине сестре око бидермајера, како би он имао времена да себи исхекла лептир-машну.

Извор: https://magazin.politika.rs/scc/clanak/571269/Zivot/mladozenja-isheklao-vencanicu-za-svoju-mladu

ФОТО: Pixabay

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit sed.

Follow us on
en_USEnglish