Image Alt

Етно село “Сунчана Река”

Етно село “Сунчана Река”

Етно село “Сунчана Река” пружа јединствену оазу за одмор, опуштање, спорт и рекреацију која је и те како потребна људима који су оптерећени свакодневним обавезама, убрзаном темпу живота, изложени су стресу и немају довољно времена да се посвете себи и својој породици. Поред бројних спортских садржаја (тенис, бадминтон, кошарка, мали фудбал, одбојка на песку, јахање, вожња фијакером, чамцем и квадовима…) у етно селу Сунчана Река саграђено је вежбалиште у природи које гости, спортске екипе и спортисти који желе да вежбају под отвореним небом, могу бесплатно да користе.

 

Током Вашег боравка у етно селу Сунчана Река можете посетити: сеоце „К’о некад”, храм Сретења Господњег у ком се налазе мошти Свете Петке, Светог Петра Коришког, Светог Мојсија Оптинског, Свете Христине и Светог Севастијана; музејску поставку “Дрина кроз векове”, место где је почео Први светски рат, дућан успомена “Милица”, ергелу… А пријала би Вам и шетња дуж валовите зелене Дрине, док удишете рески ваздух који ће Вас препородити.

Када је крајем 60-их година познати амерички глумац Роберт де Ниро путовао ауто стопом кроз Србију, пут га је довео и на обалу реке Дрине, у Бању Ковиљачу, у близину Етно села „Сунчана Река”. Поред реке Дрине је преноћио. Река Дрина је оставила на њега велики утисак и сећајући се на јединствену и непоновљиву реку, он је својој кћерки дао име Дрина.

У знак захвалности што је нашу Дрину представио свету у најлепшем светлу, ми смо једно наше насеље назвали Роберт де Ниро…

 

Јединствен амбијент комплекса располаже са:
• Кућом за смештај гостију “Нада” (1/1, 1/2, 1/3, 1/4, 1/5 – 30 лежаја);
• Кућом за смештај гостију “Дрина” (1/5 – приземље, 1/4 – спрат – 9 лежаја);
• Смештајем у кућицама за госте (1/1, 1/2, 1/3, 1/4, ТВ, WЦ, тераса – укупан капацитет 50 лежаја);
• Смештајем у кућерцима у сеоцету “К’о некад” (1/1, 1/2, тераса – укупан капацитет 10 лежаја);

Оквир:

Контакти за резервације:
069 2 822 250
015 822 250
салес@сунцанарека.рс
сунцанарека11@гмаил.цом

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit sed.

Follow us on
en_USEnglish