Image Alt

Сара је из Београда дошла на село, а ево и зашто (ВИДЕО)

Сара је из Београда дошла на село, а ево и зашто (ВИДЕО)

Сара Ђурђевић је живела ужурбан живот као и већина младих, међутим срећу је пронашла на селу. Како је истакла она је неко време живела и у Сардинији, али ипак, село Пауне, где су живели њени бака и дека је њено срећно место.

Млада Сара је путем друштвених мрежа објаснила зашто је одлучила да градску вреву остави иза себе.

– Сигурно сте некада пожелели да оставите градски живот иза себе и преселите се негде усред ничега. Ја нисам само једном то пожелела, већ на крају сваког месеца када бих израчунала да пола плате дајем на кирију и рачуне, али и сваки пут када бих се заглавила у саобраћају. Управо због тога сам већ неклико година уназад размишљала да купим имање у близини града, а опет довољно далеко да имам природу за себе. Ипак једини пут када сам имала новца за тако нешто, преселила сам се на Сардинију – рекла је она.

@1906koraka

Šaljem pozdrav iz Paunovog Gnezda, gde ćete i vi uskoro moći da uživate. Ako ste nestrpljivi da vidite kako će kućica da izgleda, napišite “🍀” u komentaru. #1906koraka #PaunovoGnezdo #zivotnaselu #srbija #fyp #justforyou #balkantiktok #foryoupage #viral

♬ Amelie – ORZVK

 

Како је Сара истакла, тада је схватила да су мала места савршено место за њу.

– Мислила сам да ако једном одем из Србије, да се никада нећу вратити, али ипак је било другачије. Како неко време радим посао где је потребно да само имам интернет одлучила сам да спакујем кофере и одем у село Пауне, у кућу где су живели моји бака и дека. Како нико ту није боравио 11 година, реновирање је неопходно – додала је она.

Сара иначе сама реновира кућу где тренутно борави, те свакодневно извештава пратиоце како процес реновирања тече. Она је уједно многе недавно насмејала када је признала да је мотику све време звала ашов.

Извор: https://biznis.telegraf.rs/info-biz/3886076-sara-je-zivot-u-beogradu-zamenila-motikom-i-renoviranjem-kuce-na-selu-ovo-je-bilo-presudno-za-njen-odlazak

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit sed.

Follow us on
en_USEnglish