Image Alt

Луку девојке обожавају, а није “урбани лик” – мајке би га за зета, а очеви да им је син баш такав

Луку девојке обожавају, а није “урбани лик” – мајке би га за зета, а очеви да им је син баш такав

Лука Црепуљаревић се из модерног центра преселио у село Семегњево на Златибору и одлучио је свој живот да гради на својој дедовини. Залаже се за здрав начин живота и жели да искористи све благодети које му природа пружа.

Потпуно необичајно за једног младог човека, поготово за девојке које су навикле на градски живот. Лука је направио праву пометњу последњих дана, након гостовања на Прва ТВ, зову га и хвале и певачи и глумци, а ту су и брачне понуде.

“Ја сматрам да није проблем у селу, већ је то од појединца до појединца. Много људи има који су ожењени, а живе и раде на селу. Доста је до самог човека. Ако ја девојкама успем да се прилагодим и оне мени, залажем се да нађемо заједнички језик и у томе ћу успети”, рекао је Лука.

Може се рећи да је Лука успео у свом циљу, да промовише здрав начин живота и размишљање, да промовише данашњем друштву како треба да живи један човек на селу. Лука је у емисији на Првој открио да му је чак телефон блокирао од силних порука девојака.

Како каже, добијао је упите и питања везане за издавање соба, као и да ли долази често у Београд. Наравно, било је и оних који не схватају његов начин живота. “Било је оних који ме не разумеју, али много више оних који подржавају моју одлуку да као млад човек останем на селу и наставим се бавити пољопривредом. Сада сам обогатио мој сточни фонд. Срећан сам човек јер радим оно што волим и живим у свом селу. Тај мир нико и ништа не може да надомести”, рекао је Лука.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit sed.

Follow us on
en_USEnglish