Image Alt

Укуси Херцеговине у срцу Београда

Укуси Херцеговине у срцу Београда

У понедељак, 16. октобра 2023. године у Београду у улици Макензијева 44, свечано је отворена “Херцеговачка кућа”, бутик домаћих херцеговачких производа произведених на традиционалан начин.

На полицама “Херцеговачке куће” у Београду могу се пронаћи производи из разноврсне гастрономске понуде Херцеговине: разне врсте вина, сирева, меда, чајева, пршута, слатког и киселог програма и још много тога.

Пројекат “Херцеговачка кућа” успјешно подстиче развој пољопривредне производње, између осталог и кроз осигуран пласман производа локалних произвођача.

Илустрација: Први објекат овог типа ван граница Републике Српске

Ово је први продајни објекат овог типа у Србији и уопште ван граница Републике Српске, који је реализован од стране Града Требиња и Аграрног фонда Града Требиња, а уз подршку Града Београда и руководства Србије.

Свечаном отварању присуствовали су градоначелник Требиња Мирко Ћурић и други званичници из Требиња и Републике Српске, представници надлежних органа Србије и Града Београда и друге званице, те шеф Представништва Републике Српске у Србији Млађен Цицовић.

Извор: https://seesrpska.com/otvorazena-hercegovacka-kuca-u-beogradu/

ФОТО: Херцеговачка кућа/ Facebook

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit sed.

Follow us on
en_USEnglish