Image Alt

Сајам вина, ракије, гастрономије и винског туризма – Наиссус Wине & Фине Фаир 2023.

Сајам вина, ракије, гастрономије и винског туризма – Наиссус Wине & Фине Фаир 2023.

У аутентичном простору Нишке тврђаве, на Летњој Позорници, 18. и 19. августа, дванаести пут по реду, одржаће се Сајам вина, ракије, гастрономије и винског туризма – Наиссус Wине & Фине Фаир 2023. На овом догађају ће се поновно представити и произвођачи вина, ракија, пршута и сирева.
Овај догађај ће, кажу организатори, бити прилика да се истражи богатство укуса и мириса који се крију у винима и ракијама које производе локални и регионални произвођачи.

На Сајму ће се представити врхунски вински подруми који ће посетиоцима омогућити да дегустирају различите врсте вина и упознају се с њиховим карактеристикама.

Такође, ту ће бити и рафинирани произвођачи ракија који ће пружити прилику да се ужива у традиционалном српском укусу и разноликости овог пића.

И гастрономија ће бити у фокусу, и то са богатом понудом врхунских сирева и пршута.

Поред дегустација и упознавања са производима, Сајам ће пружити могућност и да се упозна вински туризам који се развија у овом региону. Посетиоци ће имати прилику да се информишу о винаријама и виноградима које могу посетити, али и да се упознају с процесом производње вина и ракије.

Како се пас научи да чува стадо и зашто то воли

Sajam vina, rakije, gastronomije i vinskog turizma – Naissus Wine and Fine Fair, 18. i 19. avgusta

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit sed.

Follow us on
en_USEnglish