Image Alt

Пожурите по ваучере, прошле године су планули за дан

Пожурите по ваучере, прошле године су планули за дан

Министар туризма и омладине Хусеин Мемић најавио је да сутра почиње пријава грађана за 100.000 ваучера чији је максимални износ од ове године подигнут са 5.000 на 10.000 динара.Позивам грађане да искористе ову могућност, поготово што је понуда велика јер се око 4.500 угоститеља широм Србије већ пријавило да учествује у систему доделе ваучера, рекао је Мемић.

Он је додао да и ове године очекује велики одзив грађана и подсетио да је у јануару 2023. године контигент од сто хиљада ваучера плануо у дану.

Осим што је дуплирана вредност ваучера са 5.000 на 10.000 динара, ове године је, како је рекао, и повећан лимит за запослене који имају право на ваучере у висини зараде до 80.000 динара.

Мемић је још једном подсетио да поред запослених, право на ваучере имају и незапослени, пензионери, лица старија од 65 година која не остварују право на пензију, носиоци права на туђу негу и помоћ, ратни војни инвалиди, студенти и носиоци пољопривредних газдинстава.

Извор: https://www.dnevnik.rs/drustvo/memic-pozvao-gradane-da-ne-cekaju-s-prijavom-za-vaucere-ponuda-je-velika-lane-kontigent

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit sed.

Follow us on
en_USEnglish