Image Alt

Како се најлакше скидају налепнице са тегле? Изволите па бирајте начин, ми вам дајемо 4 предлога

Како се најлакше скидају налепнице са тегле? Изволите па бирајте начин, ми вам дајемо 4 предлога

Домаћице су испробале и кажу да ради: Ево како да скинете налепнице са пластике и тегли, питаћете се како се тога раније нисте сетили!
Тегле које припремате за зимницу, нова саксија за цвеће, пластична кутија за храну или она од сладоледа коју желите да сачувате – све имају налепнице које се тешко скидају, а ако и успете, често остаје лепљив траг. За само неколико минута, ослободиц́ете се лепљивих остатака помоћу ових трикова.

Користите фен за косу

Усмерите фен за косу према етикети и грејте је не више од 30 секунди. Нежно повуците налепницу ноктима. Ако је потребно, поновите поступак док се налепница потпуно не уклони.

Дигитализација стигла и до дресуре паса

Алкохолно сирц́е

Почните тако што ц́ете одлепити налепницу. Затим потопите папирни убрус у сирц́е (или у медицински алкохол), утисните га преко остатака налепнице и оставите да одстоји неколико минута пре него што састружете остатке.

Топла вода и детерџент

Један од најлакших начина да уклоните остатке налепница са пластичних производа је да помешате воду и течност за прање судова. Додајте неколико капи течности за прање судова у велику посуду, а затим напуните топлом. Потопите кутију или посуду са налепницом и оставите 15 минута док налепница не омекша. Уклоните је четкицом за зубе.

Помоћу уља

Прво уклоните налепницу прстима. Затим умочите крпу или папирни убрус у уље и обришите остатак налепнице. Пустите уље да одстоји неколико минута па уклоните лепљиве остатке.

Извор:

Весна Вукадиновић

АЛО.рс

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit sed.

Follow us on
en_USEnglish